Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidička dostala na zasněžené silnici smyk, přejela do protisměru a nabourala do dalšího auta

Hned několik dopravních nehod napříč celým krajem museli dnes řešit policisté. Asi nejvážněji vypadala událost, ke které došlo po středečním poledni na silnici mezi Mníškem a Svárovem. Střet dvou osobních automobilů si vyžádal jedno lehké zranění.

K nehodě došlo na zasněžené silnici, kdy řidička Škody Felicia na rovném úseku přejela do protisměru a nabourala do boku Octavie. „Jeden z automobilů skončil po nehodě mimo silnici,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při střetu se lehce zranil řidič Octavie, kterého převezla zdravotnická záchranná služba do Krajské nemocnice Liberec. Příčinou nehody je nejspíš nepřizpůsobení jízdy povaze a stavu vozovky, na které dostala řidička smyk.

Dopravu v Libereckém kraji komplikovalo od ranních hodin vydatné sněžení. Mokrý sníh ležel na silnicích nižších tříd i hlavních tazích. Drobné dopravní nehody byly hlášeny z několika míst. Kvůli předpovědi počasí se už v ranních hodinách uzavřel pro nákladní dopravu hraniční přechod v Harrachově.

"Policisté v Libereckém kraji vyjížděli od dnešních ranních 7:00 k desítce dopravních nehod, které se všechny naštěstí obešly bez vážnějších zranění. Situaci v dopravě však nadále komplikuje sníh," shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková před středečním polednem.

Foto Marek Vávra

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, nehoda, Vladimíra Šrýtrová, Vlasta Suchánková, silnice, dopravní nehoda, havárie, Mníšek nad Hnilcom, Svárov, Škoda Octavia, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Felicia, Harrachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička dostala na zasněžené silnici smyk, přejela do protisměru a nabourala do dalšího auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.