Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravní nehoda s těžkým zraněním. Řidič naboural do před ním odbočujícího auta

Dopravní policisté vyšetřují od čtvrtečního dopoledne vážnou nehodu dvou osobních automobilů, ke které došlo mezi Frýdlantem a Novým Městem pod Smrkem. Na rovném úseku silnice se střetla dvě auta, kdy řidič škodovky, zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním Fordem, jehož řidič odbočoval vpravo z hlavní komunikace. Střetu už nedokázal zabránit.

„Bezprostředně po oznámení o dopravní nehodě byly na místo vyslány jednotky Integrovaného záchranného systému, tedy jednotky hasičů, policisté a rychlá zdravotnická pomoc,“ shrnul mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Řidič Fordu byl po vyproštění z vozidla letecky transportován s těžkým zraněním do Krajské nemocnice Liberec. „Policisté na místě dopravní nehody provedli u obou zúčastněných řidičů orientační dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu. Přístroj u obou řidičů vykázal nulové hodnoty,“ doplnil Robovský.

Předběžná výše škody na vozidlech byla odhadnuta na 110 tisíc korun. „Příčina a vznik dopravní nehody, stejně tak i míra zavinění ze strany jednotlivých účastníků je v současné době v šetření,“ uzavřel mluvčí.

Foto Hasiči Frýdlant

Štítky Nové Město pod Smrkem, doprava, nehoda, Frýdlant, hasiči, policie, ZZSLK, Vojtěch Robovský, dopravní nehoda, Ford Motor Company, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní nehoda s těžkým zraněním. Řidič naboural do před ním odbočujícího auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.