Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič pod vlivem drog naboural do Fabie. Policisté zjistili, že je na něho vydán příkaz k zatčení

Třicetiletý řidič, který havaroval v pondělí v Krkonošské ulici v Jablonci nad Nisou, si zadělal na pořádný problém. Policisté při vyšetřování nehody přišli na to, že je na něho vydán příkaz k zatčení a navíc řídil pod vlivem drog. Při nehodě ke všemu zranil řidiče druhého automobilu, do kterého naboural.

Krátce po půl deváté večerní jel řidič Passatu ve směru na centrum města, kdy vlivem nepřiměřené rychlosti na namrzlé silnici dostal smyk, vyjel do protisměru a střetl se s protijedoucím Fabií.

„Při tomto střetu byl zraněn řidič z vozidla Škoda Fabia a z místa události ho zdravotnická záchranná služba převezla na ošetření do jablonecké nemocnice. Rozsah jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Alkohol podle dechové zkoušky žádný z řidič neměl v krvi. Řidič Passatu měl ale pozitivní test na drogy. Navíc dopravní policisté na místě zjistili, že je na něj také vydán příkaz k zatčení a předali ho policejní hlídce z Rychnova u Jablonce nad Nisou. „Celou události i nadále šetří policisté z dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ doplnila Baláková. Škoda je předběžně vyčíslena na 55 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, policie, droga, Škoda Fabia, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič pod vlivem drog naboural do Fabie. Policisté zjistili, že je na něho vydán příkaz k zatčení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.