Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Policie hledá svědky řetězové nehody na výpadovce z Liberce

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o hromadné dopravní nehodě, ke které došlo na výpadovce z Liberce ve směru na Děčín. K nehodě došlo poblíž sjezdu na Svárov 23. ledna ve 20:15. Policisté teď hledají svědky nehody, kteří projížděli kolem. Ozvat se mohou na linku 158.

„Dopravní policisté žádají o spolupráci řidiče a svědky, kteří viděli v úterý 23. ledna kolem dvacáté hodiny, pohybovat se ve směru od Jablonce nad Nisou do Liberce a následně pak také z Liberce ve směru na Děčín po silnici I/35, vozidlo Škoda Felicie combi stříbrné barvy, jak táhne černou Škodu Felicii,“ požádal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

PSALI JSME: Výpadovku z Liberce na Hrádek nad Nisou uzavřela v úterý večer hromadná nehoda

Jelikož se jedná o frekventovanou silnici, mohla celou událost zachytit kamera některého z projíždějících automobilů. „Veškeré informace mohou být policistům velmi nápomocny, především k objektivnímu posouzení skutkového děje a okolností vzniku dopravní nehody,“ dodal Robovský.

K hromadné nehodě mělo dojít tak, že řidič Octavie narazil do před sebou jedoucí Felicie, která byla vlečena další Felicií. „Bezprostředně po střetu těchto tří automobilů došlo k další dopravní nehodě, kdy vozidlo Škoda Roomster stříbrné barvy narazilo do již poškozeného vozidla Škoda Octavia combi stříbrné barvy v pravém jízdním pruhu,“ uzavřel mluvčí policie.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, Stráž nad Nisou, nehoda, havárie, policie, dopravní nehoda, Děčín, Škoda Felicia, Svárov, Škoda Octavia, Jablonec nad Nisou, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie hledá svědky řetězové nehody na výpadovce z Liberce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.