Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič ujel od nehody ve Švermově ulici, policie teď hledá jeho i svědky

Liberečtí policisté se opět obrací na veřejnost se žádostí o pomoc. Tentokrát pátrají po svědcích a účastníkovi dopravní nehody, ke které došlo v úterý 20. února v odpoledních hodinách v ulici Švermova. Došlo zde ke střetu osobního vozidla Opel Astra s neznámým vozidlem.

Řidič Opelu jel ve směru od centra města ke křižovatce s ulicí Uralská. V protisměru jelo neznámé vozidlo, které v místech prodejny pekařství objíždělo u pravého okraje zaparkované vozidlo a levým zpětným zrcátkem se střetlo s levým zpětným zrcátkem Opelu. „Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem na místě po střetu nezastavil a pokračoval dál v jízdě směrem do centra, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté pátrají po neznámém řidiči i svědcích nehody, kteří se mohou hlásit na tísňovou linku 158. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody,“ uzavřela mluvčí.

Foto Jan Luxík

Štítky Liberec, nehoda, Policie ČR, pátrání, výzva, Vladimíra Šrýtrová, havárie, Opel, Opel Astra, Švermov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ujel od nehody ve Švermově ulici, policie teď hledá jeho i svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.