Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie se dojela domů pro řidiče, který v úterý srazil chodkyni a odjel z místa nehody

Policisté vyšetřují od úterního odpoledne nehodu, ke které došlo v Poštovní ulici v Jablonci nad Nisou. Řidič Citroenu C3 tam přímo před budovou polikliniky srazil chodkyni, která po střetu zůstala ležet na silnici. Místo přivolání záchranné služby a policie ji ale pomohl na nohy a z místa odjel.

„Řidič byl policejní hlídkou vypátrán v místě svého bydliště krátce po osmnácté hodině. V té době policisté u něj alkohol vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Chodkyně podle policie přecházela mimo přechod. „Po střetu tato chodkyně upadla na vozovku. Řidič ještě pomohl chodkyni vstát a z místa nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon. Chodkyně utrpěla při nehodě lehké zranění, se kterým byla z místa události převezena sanitním vozem na vyšetření do jablonecké nemocnice,“ uzavřela mluvčí policie.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, policie, Citroën C3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se dojela domů pro řidiče, který v úterý srazil chodkyni a odjel z místa nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.