Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Oprava parovodu v Hodkovické ulici v Liberci omezí městskou hromadnou dopravu

Oprava havárie parovodu v Hodkovické ulici v Liberci omezí od pondělí autobusovou dopravu v Hodkovické ulici. Po objízdné trase pojedou od pondělí do odvolání autobusy linek číslo 20, 37 a 90.

Linka číslo 20 bude vedena ze zastávky Kamenická objízdnou trasou ulicí Kamenická, Kašparova a Mařanova do zastávky Doubí pošta. V opačném směru pojede linka po stejné objízdné trase. V ulici Kamenická, ve směru do centra, u křižovatky s ulicí Hodkovická bude zřízena náhradní zastávka Kamenická (u Autosalonu Honda).

Linka staví v zastávce Mařanova, náhradní za zastávku Doubí mlýn. Linkou nebude po dobu uzavírky obsluhována zastávka Doubská, Doubí mlýn, zastávka Kamenická pouze ve směru do centra. Linka na objízdné trase nestaví. Na lince bude platit stávající jízdní řád.

Linka číslo 37 pojede po stejné objízdné trase jako linka číslo 20. Spoj ve 13:20 z Fügnerovy ulice do Pilínkova a ve 22:08 z Pilínkova do Fügnerovy ulice bude veden po rychlostní komunikaci 1/35. Na lince bude platit stávající jízdní řád.

Linka číslo 90 pojede ve směru do centra objízdnou trasou ze zastávky Mařanova ulicí Kašparova a Kamenická do zastávky Rochlice a dále po své trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Doubí mlýn. Na lince bude platit stávající jízdní řád.

Štítky Liberec, Hodkovická ulice, uzavírka, havárie, parovod, DPMLJ, dopravní podnik, mlýn, jízdní řád, Honda, Pilínkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava parovodu v Hodkovické ulici v Liberci omezí městskou hromadnou dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.