Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Libereckém kraji hustě sněží, policie nabádá k opatrnosti

V Libereckém kraji leží na silnicích čerstvý sníh. Silničářům se zatím daří udržet všechny komunikace sjízdné, ale nabádají k velké opatrnosti. Policisté řešili od rána několik nehod, včetně zapadlého kamionu.

S kolonou nákladních aut dlouhou zhruba šest kilometrů musí počítat řidiči u obce Svor na Českolipsku. U obce Rychnov na Jablonecku zapadl kamion. Nehodu vyšetřují policisté ve Stráži nad Nisou, v Jablonci nad Nisou naboural autobus do zaparkovaného automobilu.

Na území celého Libereckého kraje sněží. Český hydrometeorologický ústav varuje před náledím a sněhovými jazyky zvláště ve Frýdlantském výběžku. Nárazy větru budou místy dosahovat rychlostí až kolem 55, na horách 75 kilometrů v hodině.

Autoři | Foto Bezedný Frank

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, Český hydrometeorologický ústav, Jablonec nad Nisou, okres Česká Lípa, okres Jablonec nad Nisou, Stráž nad Nisou, Frýdlantský výběžek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji hustě sněží, policie nabádá k opatrnosti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.