Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U vysokoškolských kolejí boural autobus, jeden cestující se zranil

Zraněním jednoho z cestujících skončil střet autobusu linky číslo 15 se Škodou Superb v ulici Svobody v Liberci. K nehodě došlo po čtvrteční páté hodině odpolední na výjezdu z točny. Zatímco cestující z autobusu tvrdí, že řidič osobního automobilu nejprve zpomalil a poté nečekaně zrychlil, podle policie se v tento moment jeví jako viník nehody řidič autobusu.

„Nehoda zůstává v šetření. V tento moment se ale jako pravděpodobné jeví, že nehodu zavinil řidič autobusu. Šetření ale stále probíhá,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Cestující z autobusu, kteří redakci o nehodě informovali redakci, ale mluví o nesmyslném manévru řidiče osobního auta. „Byl jsem cestující v tomto autobuse a na vině byl opravdu řidič osobního auta. Koukal jsem na to, auto zastavovalo, autobus téměř krokem najížděl, byl v protisměru a řidič auta najednou přidal. Zřejmě si myslel že stihne projet. Takže logicky když už zastavuju, tak pak nepřidám a hlavně, když vidím, že tam vjíždí autobus,“ napsal k fotografii z místa Bohumil Roček.

Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Při nehodě se lehce poranil jeden z cestujících.

Foto čtenář Drbny

Štítky Liberec, nehoda, autobus, Policie ČR, střet, Vladimíra Šrýtrová, Harcov, DPMLJ, havárie, automobil, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U vysokoškolských kolejí boural autobus, jeden cestující se zranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.