Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chodkyně vkročila přímo před rozjeté auto, policie řeší jestli byla na přechodu pro chodce

Policisté hledají svědky střetu chodkyně s vozidlem, ke kterému došlo minulý týden v pátek večer krátce před půl desátou. Nehoda se stala v Tanvaldu před kinem Járy Cimrmana, kde přímo do cesty rozjetému Subaru vkročila do cesty čtyřiasedmdesátiletá seniorka. Na nečekanou situaci už řidič nedokázal zareagovat.

„Seniorka při střetu s uvedeným vozidlem utrpěla zranění, se kterým byla z místa nehody převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do liberecké nemocnice. Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. U chodkyně byl ke zjištění případného alkoholu vyžádán odběr krve v nemocnici,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté nyní šetří veškeré okolnosti této dopravní nehody a zjišťují také to, ze které strany chodkyně do vozovky vstoupila a na jakém místě k jejímu střetu s vozidlem došlo, zda na přechodu nebo mimo něj. Svědci se mohou hlásit na tísňové lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky Tanvald, nehoda, Policie ČR, výzva, Dagmar Sochorová, Subaru, Jára Cimrman, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodkyně vkročila přímo před rozjeté auto, policie řeší jestli byla na přechodu pro chodce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.