Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Další vážná nehoda u Rynoltic. Střetla se tam čtyři osobní auta

Jedno středně těžké a tři lehká zranění utrpěli účastníci nehody čtyř osobních aut u Rynoltic, ke které došlo v sobotu v půl druhé odpoledne. Na místě zasahoval i vrtulník Letecké záchranné služby.

K nehodě došlo poté, co řidič Focusu jedoucí ve směru od Děčína vjel z neznámého důvodu do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucí Škodou Fabia. Řidička škodovky se stihla vyhnout čelnímu střetu.

„Takové štěstí však již neměla řidička vozidla Renault Scenic jedoucí za ní. Zde došlo k čelnímu střetu Renaultu Scenic s Fordem Focus. Za vozidlem Renault Scenic jelo v tu dobu od Liberce ještě další vozidlo Ford Max, jehož řidič i přes okamžité brždění se již střetu vozidel nedokázal vyhnout a narazil do zadní části již havarovaného vozidla Renault,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě utrpěli zranění čtyři lidé. Jedno středně těžké a dvě lehká zranění utrpěla posádka z Renaultu a jedno lehké zranění spolujezdkyně z Fordu Focus.

„Na místě zasahoval i vrtulník Letecké záchranné služby Libereckého kraje, který transportoval jednu středně těžce zraněnou osobu z vozidla Renault do Krajské nemocnice Liberec. Dva lehce zraněné cestující převezly na ošetření do krajské nemocnice sanitní vozy a jedna osoba byla zdravotníky ošetřena přímo na místě,“ potvrdila mluvčí policie.

Policisté podrobili všechny řidiče orientačním dechovým zkouškám na alkohol, jejichž výsledky byly ve všech případech negativní. Předběžná škoda na vozidlech je okolo 500 tisíc korun. Frekventovaná silnice byla v obou směrech dlouhou dobu uzavřena, objízdná trasa byla vedena přes vedlejší silnice. 

Foto čtenář Drbny

Štítky Rynoltice, nehoda, Policie ČR, Ivana Baláková, úraz, havárie, Renault, Renault Scénic, Ford Focus, Děčín, Škoda Fabia, Liberec, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další vážná nehoda u Rynoltic. Střetla se tam čtyři osobní auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.