Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička nezabrzdila své auto a odešla na nákup. Chevrolet se zastavil až o lampu

Parkování v Jablonci nad Nisou se stává pro řidičky náročným sportem. Už minulý týden jsme vás informovali o tom, jak řidičce, která vyrazila na nákup do Penny Marketu v ulici Ivana Olbrachta, ujela nezabrzděná Octavie. V ten samý den se něco podobného řidičce Chevroletu Captiva v ulici U Kostela rovněž v Jablonci.

„Řidička přijela k obchodu, zaparkovala, vozidlo proti pohybu dostatečně nezajistila a odešla na nákup. Vozidlo se poté samovolně rozjelo směrem k ulici Palackého a narazilo do lampy veřejného osvětlení,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a předběžná výše škody činí částku 35 tisíc korun. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidičce havarovaného vozidla udělili blokovou pokutu,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, Policie ČR, Dagmar Sochorová, Chevrolet, Ivan Olbracht, Penny Market, Škoda Octavia, Chevrolet Captiva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nezabrzdila své auto a odešla na nákup. Chevrolet se zastavil až o lampu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.