Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Lávky u krajského úřadu jsou nyní uzavřeny. Čeká je rekonstrukce

Do začátku července nebude možné se ke krajskému úřadu dostat pomocí lávek, které se nachází v jeho bezprostřední blízkosti. Z důvodu rekonstrukce, kterou už obě nutně potřebovaly, zůstanou uzavřeny po dobu čtyř týdnů.

Celkem čtyři týdny nebude možné se ke Krajskému úřadu Libereckého kraje dostat prostřednictvím dvou lávek, které k němu vedou. Obě projdou rekonstrukcí, která započala již 8. června.  

Nutné opravy se tak dočká, jak malá lávka před budovou, tak ta oblouková v parku za ní. „Zejména v zimních měsících byla chůze po nich výrazně ztížená až nebezpečná,“ poznamenal Filip Trdla mluvčí Libereckého kraje.  

Lavky, které vlastní Statutární město Liberec, by měly být hotové na začátku července. V současnosti se tedy ke krajskému úřadu lze dostat ještě několika trasami. Jednou z možností zůstává cesta, která vede z ulice U Nisy po betonovém mostku skrze parkoviště. Cesta od tramvajové zastávky Rybníček je také průchozí, stejně tak jako příchod od domu kultury či OC Forum.   

Foto Ondřej Havlíček

Štítky Liberec, Krajský úřad Libereckého kraje, lávka, rekonstrukce, krajský úřad, Liberecký kraj, Lužická Nisa, Rybníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lávky u krajského úřadu jsou nyní uzavřeny. Čeká je rekonstrukce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.