Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tragická nehoda u Jestřebí. Hromadnou srážku pěti aut nepřežil jeden z řidičů

Vážná dopravní nehoda se stala na rovince na silnici číslo 9 mezi Jestřebím a Zahrádkami. Čelní srážku s nákladním autem nepřežil řidič osobního auta. Silnice pak byla několik hodin uzavřená.

I přes pomoc záchranářů řidič auta podlehl svým zraněním přímo na místě. „Zranění byla tak rozsáhlá, že se neslučovala se životem. Lékař musel konstatovat smrt,“ řekl mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Podle něj se ještě další člověk těžce zranil. „Šlo o středně těžká poranění, se kterými jsme pacienta transportovali do liberecké nemocnice vrtulníkem,“ dodal mluvčí.

Nehoda se stala na silnici první třídy mezi Jestřebím a Zahrádkami. „Řidič osobního vozidla značky Renault,  jedoucí ve směru od České Lípy,  v lesním úseku mezi Zahrádkami a Jestřebím z nezjištěných důvodů vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem s tahačem převážejícím kamení," popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Náraz byl tak silný, že z aut létaly části, které pak zasáhly další dvě auta. „Řidič třetího  vozidla v této koloně  se vzniklému riziku vyhnul sjetím do příkopu," dodala mluvčí.

Vyšetřování nehody si převzala kriminální policie. „Jejím úkolem je důkladně prověřit příčinu, průběh i všechny okolnosti této tragické události," uzavřela Baláková.

Autoři | Foto HZS LK/ Ilustrační foto

Štítky nehoda, Jestřebí, Policie, ZZS LK, Krajská nemocnice Liberec, Renault, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Jestřebí. Hromadnou srážku pěti aut nepřežil jeden z řidičů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.