Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Srážka náklaďáku s autobusem. Pět zraněných, z toho tři děti

K vážné dopravní nehodě došlo dnes ve 13:30 ve stoupání na silnici první třídy nad Desnou ve směru na Kořenov. V zatáčce se srazilo nákladní auto - mix s autobusem. Při tom se zranilo pět lidí včetně řidiče nákladního auta, kterého do liberecké nemocnice transportoval vrtulník.

Právě řidič mixu byl po nehodě v kabině zaklíněn. „Hasiči použili hydraulické vyprošťovací nástroje, které pomohly při rychlém zásahu,“ řekla mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Řidič utrpěl středně těžká poranění. „Transportovali jsme ho do liberecké nemocnice na traumatologii,“ doplnil mluvčí záchranky Michael Georgiev.

V autobuse, ve kterém cestovalo celkem jedenáct lidí, se zranili čtyř z nich. „Jedna žena utrpěla středně těžké poranění, tři se zranili lehce,“ doplnil Georgiev.

Mix narazil do boku autobusu. „Policisté společně se znalcem v oboru dopravy zjišťují veškeré okolnosti celé události,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky nehoda, Desná, Kořenov, Policie, HZS LK, ZZS LK, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Srážka náklaďáku s autobusem. Pět zraněných, z toho tři děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.