Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silnice z Tanvaldu do Harrachova se dnes uzavře náklaďákům

Od dnešní 14. hodiny neprojedou nákladní vozidla a auta nad 3,5 tuny silnicí první třídy č. 10 z Tanvaldu do Harrachova a dále směrem na Polsko. Výjimkou jsou pouze autobusy.

Nákladní automobily tak musí využít náhradní trasu. „Doporučená alternativní trasa vede před hraniční přechod Hrádek nad Nisou,“ uvedl generální ředitel Silnic LK Petr Šén. Na potřebných místech bude samozřejmě aktivováno i související dopravní značení informující o tomto omezení.

Důvodem uzavírky je výstraha avizující velmi intenzivní sněžení v odpoledních hodinách, které by mělo vystřídat aktuální deštové srážky. „Výrazné sněhové srážky budou dnes odpoledne a navečer  značně komplikovat dopravu na celém území Libereckého kraje,“ komentoval Šén.

Osobních automobilu se uzavírka nijak nedotkne. Přesto by měli při jízdě dbát zvýšené bezpečnosti a přizpůsobit klimatickým podmínkách styl jízdy. Ochrání tak sami sebe i ostatní řidiče. Opětovné otevření úseku závisí na aktuálním počasí a stavu vozovky.

Foto Luboš Vrabec

Štítky uzavírka, silnice, I/10, nakládní vůz, Harrachov, Tanvald, Polsko, Silnice LK a.s., Hrádek nad Nisou, Liberecký kraj

Silnice z Tanvaldu do Harrachova se dnes uzavře náklaďákům  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.