Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Srážka autobusu s osobákem i kolony, policisté od včerejška řešili přes sedmdesát oznámení

Sníh si užívají děti při sáňkování i lyžaři. Na silnicích je ovšem již méně vítaný. Sněžení, ledovka a vítr vytváří nelehké překážky, se kterými se musí řidiči vypořádat. O komplikace a nehody v takovém počasí není nouze.

Od středečního rána obdrželi policisté více než sedm desítek oznámení. „Během včerejšího dne vyjížděli policisté ke čtrnácti nehodám, dnes byli přivoláni zatím k deseti případům,“ říká mluvčí policie Vojtěch Robovský

Naštěstí většina nehod se obešla bez zranění. Během dnešního dopoledne řešili liberečtí policisté například srážku dvou osobáků v ulici Ještědská, v ulici Švermova a také v ulici U Jezu. Havaroval dokonce i autobus. „Ke střetu autobusu s osobním automobilem došlo v Liberci v ulici Vrchlického. Naštěstí v té době nebyl v autobuse žádný cestující a celý incident se obešel bez zranění,“ dodává Robovský.

Další nehodou, kterou se policisté právě zabývají, je havarované vozidlo u Svoru, kde automobil skončil v příkopu. Bez zranění se bohužel neobešla srážka dvou vozidel na Lomnicku nedaleko Libštátu. Řidiči by si měli za volantem počínat velmi opatrně a zároveň by měli sledovat aktuální dopravní situaci. 

Foto Hasiči Hrádek nad Nisou

Štítky krimi, doprava, policie, sníh, havárie, úraz, Švermov, U jezu, Liberec, Svor

Srážka autobusu s osobákem i kolony, policisté od včerejška řešili přes sedmdesát oznámení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.