Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: S námi jen bezpečně v OC Forum v Liberci

Páteční dopoledne u obchodního centra Forum patřilo stovkám dětí z libereckých základních škol. Nejen ony se mohly od zkušených odborníků z Týmu silniční bezpečnosti dozvědět, jak vybrat správnou autosedačku či cyklistickou přilbu, nebo jak se může chodec za tmy pro řidiče motorových vozidel náležitě zviditelnit.

Pozvání na akci přijaly i jednotlivé složky Integrovaného záchranného systému – Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba a Hasičský záchranný sbor. Každý se tak mohl dozvědět mnoho zajímavostí o činnosti záchranářů či policistů. A navíc přítomní instruktoři Českého červeného kříže vysvětlili a názorně předvedli, jak si počínat v případě, když je někdo v našem okolí ohrožen na životě.





Zdaleka nešlo jen o předávání znalostí a dovedností. Součástí programu byla i „bike trial show“ trojnásobného mistra světa Martina Šimůnka, který akci také moderoval. Pro rodiče a jejich děti byli připraveny zajímavé hry s tématikou bezpečnosti silničního provozu. Soutěžilo se o doplňky s reflexními prvky.

Díky patří také společnosti Autotrend Liberec za poskytnutí prezentačního vozu a dopravnímu podniku za prezentaci autobusu a chování v něm.

Tisková zpráva

Štítky Tým silniční bezpečnosti, doprava, oc forum, s námi jen bezpečně, Liberec, Policie České republiky, Český červený kříž, Hasičský záchranný sbor

FOTO: S námi jen bezpečně v OC Forum v Liberci  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.