Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na železniční trati mezi Libercem a Frýdlantem dojde k výluce

Ve dnech od 14. do 17. května bude na železniční trati mezi Libercem a Frýdlantem probíhat oprava železničního svršku. Z toho důvodu budou na jednotlivých částech trasy nahrazeny vlakové spoje autobusy.

Jako první přijde na řadu úsek z Liberce do Mníšku, ten se bude opravovat v úterý 14. května od 8 do 12:45. Ve středu pak budou práce pokračovat v úseku mezi Raspenavou a Frýdlantem od 7:45 do 12:45.

Ve čtvrtek 16. května od 7:45 do 18 je pak oprava svršku naplánovaná na trasu mezi Frýdlantem a Černousy, v tento den také platí speciální výlukový řád. Poslední práce proběhnou v pátek od 7:45 do 12:45 mezi Mníškem a Raspenavou. Podle infromací Správy železniční dopravní cesty budou během jednotlivých výluk nahrazeny vlakové spoje autobusy. Vždy ale pouze ve vyloučeném úseku. Zároveň opravy mohou mít vliv na další vlaky, u kterých může dojít k desetiminutovému až čtvrthodinovému zpoždění.

Foto Ilustrační foto, flickr

Štítky výluka, Liberec, Frýdlant, oprava, Raspenava, Mníšek nad Hnilcom, Správa železniční dopravní cesty, Černousy, železnice

Na železniční trati mezi Libercem a Frýdlantem dojde k výluce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.