Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Další uzavírky. Brzy neprojedete Košickou, na průtahu bude omezení

Řidiče na začátku prázdnin čekají další dopravní komplikace. Zhruba týden bude střídavě úplně a částečně uzavřena Košická ulice u křižovatky s třídou dr. Milady Horákové. Koncem června také začne čtyřměsíční omezení na průtahu Libercem před tunelem ve směru na Děčín.

V Košické ulici se bude demontovat parovod a instalovat horkovod, to si vyžádá nejprve úplnou, pak částečnou a poté zase úplnou uzavírku od 29. června do 7. července. Kromě horkovodu tu poběží také práce na přípravě stavby nové cyklostezky kolem teplárny.

Harmonogram prací v Košické

  • 29. 6.  12.00 – 22.00 plná uzavírka provozu Košické ulice mezi křižovatkou Nitranskou a Dr. M. Horákové.
  • 30. 6. – 4. 7.  částečná uzavírka v tomto úseku. K dopravě bude možné použit pouze dva pruhy ze tří = snížení kapacity křižovatky a prodloužení front od průtahu. Z důvodu omezení řadících pruhů bude i světelná signalizace fungovat v omezeném režimu, což je další snížení propustnosti křižovatky.
  • 5. – 7. 7.  úplná uzavírka provozu – překop vozovky a položení předizolovaného potrubí.

Aby toho nebylo málo, na 29. června naplánovalo Ředitelství silnic a dálnic opravu opěrné zdi na průtahu městem. Jedná se o zeď nad areálem DPMLJ před tunelem ve směru na Chrastavu. „Oprava bude trvat asi 4 měsíce a vyžádá si svedení dopravy v uvedeném směru do jednoho jízdního pruhu. Provozu v opačném směru se toto omezení nedotkne,” upřesnila mluvčí města Jana Kodymová.

Autoři | Foto Město Liberec

Štítky uzavírka, košická, průtah, horkovod, teplárna, Milada Horáková, Liberec, Děčín, Ředitelství silnic a dálnic

Další uzavírky. Brzy neprojedete Košickou, na průtahu bude omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.