Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidiči pozor, na silnici 35 mezi Libercem a Turnovem čekají další omezení

Další omezení čekají motoristy na frekventované silnici 35 mezi Libercem a Turnovem. Dopravní značení, které omezovalo provoz už od Liberce, sice v závěru června silničáři odstranili, dnes ale instalují nové. S dopravním omezením od Jeřmanic po Hodkovice nad Mohelkou musejí řidiči počítat od pondělí až do konce prázdnin. V prvním červencovém týdnu bude kvůli opravám uzavřen nájezd od Jablonce na Hodkovice a sjezd do Hodkovic.

Na silnici z Liberce na Turnov a Prahu se pracuje už od dubna na rekonstrukci mostu u Jeřmanic, doprava je tam svedena na polovinu vozovky. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) navíc přidalo opravu povrchu silnice, který už na některých úsecích dosluhuje. „Do 7. července bude uzavřen sjezd do Jeřmanic, Rychnova u Jablonce na silnici 65 a Hodkovic nad Mohelkou. Zároveň bude uzavřený i nájezd ze silnice 65 od Jablonce nad Nisou ve směru na Turnov a také nájezd na Turnov u Jeřmanic," uvedla na stránkách policie mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Komplikovaná situace

V další etapě od 8. července až do konce prázdnin bude podle policie ve směru od Liberce na Turnov uzavřený sjezd i nájezd u Jeřmanic a také sjezd na silnici 65 směrem na Rychnov a Jablonec. „Žádáme řidiče, aby respektovali přechodné dopravní značení, dbali zvýšené opatrnosti a dodržovali pravidlo takzvaného zipu," řekla Šrýtrová. Další komplikace přinese od poloviny července rekonstrukce mostu na silnici třetí třídy z Hodkovic na Liberec. „Objízdná trasa bude vedena po silnici 35 mezi Hodkovicemi nad Mohelkou a Libercem," dodala.

Omezení přímo v Liberci

Na silnici 35 čekají motoristy komplikace také přímo v Liberci. Na průtahu ve směru od Turnova na Děčín je před tunelem od soboty doprava svedena do jednoho pruhu a mohou se tam ve špičce tvořit kolony. Důvodem je rekonstrukce opěrné zdi u dopravního podniku. Omezení čeká řidiče na silnici 35 i na průtahu Turnovem, kde se od poloviny května pracuje na rekonstrukci mostu přes Jizeru. Pracuje se na polovině směrem na Jičín, doprava je vedena obousměrně po druhé polovině mostu.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky uzavírka, omezení, Liberec, Turnov, silnice, Hodkovice nad Mohelkou, Jeřmanice, Jablonec nad Nisou, rekonstrukce, doprava, Ředitelství silnic a dálnic, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči pozor, na silnici 35 mezi Libercem a Turnovem čekají další omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.