Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Průtah ve směru na Děčín u tunelu bude zavřený. Omezení skončí v říjnu

Už ve čtvrtek se na více než dva týdny uzavře průtah městem ve směru na Děčín u tunelu. Důvodem jsou dokončovací práce po opravě zdi nad dopravním podnikem. Hotovo má být v neděli 6. října a prý to je letos poslední omezení na průtahu.

„Během osmnácti dní se uskuteční vyfrézování nevyhovujícího stavu vozovky již od sjezdu do ulice Košická až k libereckému tunelu. V rámci omezení dojde k čištění, mytí a sanaci betonových konstrukcí tunelu a jeho podrobné diagnostice, která bude sloužit k přípravě na jeho rekonstrukci,“ uvedl vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje Jan Čáp.

Doprava tak bude svedena pouze do tubusu ve směru na Turnov. Směr na Děčín bude uzavřený od nájezdu od Babylonu až po konec tunelu. Zavřený bude také nájezd od Babylonu. Objízdná trasa bude vedena po ulicích Nákladní a Žitavská.

V letošním roce se jedná o poslední významné omezení na silnici I/35 v Liberci. „Ředitelství silnic a dálnic ČR uvažuje na další rok o novém povrchu vozovky z Liberce na Bedřichovku, rekonstrukci mostu přes Doubskou ulici v Liberci anebo kompletní přestavbě mimoúrovňové křižovatky Rádelský mlýn,“ dodal mluvčí Libereckého kraje Jan Mikulička.

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky průtah, doprava, tunel, uzavírka, Děčín, rekonstrukce, Liberec, Liberecký kraj, Babylón, Ředitelství silnic a dálnic, Turnov

Průtah ve směru na Děčín u tunelu bude zavřený. Omezení skončí v říjnu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.