Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Cyklozávod ČT Author Cup omezí dopravu v Bedřichově

Zítra se v Bedřichově koná cyklistický závod ČT Author Cup 2019. Na trasu se v 10 hodin od úpravny vody vydá na 3,5 tisíce závodníků.

Závod si ale vyžádá dopravní omezení. „Silnice od úpravny vody až k parkovišti na Maliníku bude v čase od 8:30 do 10:45 uzavřena,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Zároveň v čase od 9:30 do 16 hodin bude uzavřena silnice od bedřichovského stadionu směrem k Lesní chatě a na Novou Louku. Vzhledem k množství závodníků a fanoušků, kteří budou do Bedřichova a okolí přijíždět již dnes, připravili policisté bezpečností opatření. „Záměrem těchto opatření je zajištění klidu a veřejného pořádku po dobu konání závodu,“ komentovala mluvčí.

Policisté budou také v době závodu dohlížet na bezpečnost a plynulost provozu. Zároveň si hlídky posvítí na případné zloděje, kteří by chtěli využít situace a přivlastnit si třeba nějaké kolo. I přesto policisté upozorňují, aby majitelé automobilů nenechávali ve vozech žádné cennosti a závodníci by měli před závodem i bezprostředně po něm zajistit svá kola proti odcizení.

Foto pixabay.com

Štítky závod, ČT Author Cup, doprava, Bedřichov, Česká televize, Nová Louka

Cyklozávod ČT Author Cup omezí dopravu v Bedřichově  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.