Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nezabrzděná dodávka ujížděla areálem liberecké nemocnice

Víte, čemu se říká štěstí v neštěstí? Řidič servisního vozidla Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje, které vidíte na snímku, by vám to nejspíš popsal nejlépe. Právě jemu se dnes ráno v areálu nemocnice samovolně rozjela dodávka, která se zastavila až na okraji betonové zídky nad chodníkem. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění.

Podle našich informací řidič dodávku jednoduše nezabrzdil. Servisní vozidlo pak po několika metrech neřízené jízdy zastavila betonová zídka, kde se dodávka zasekla podvozkem.

Podobných událostí přitom přibývá doslova měsíc za měsícem. Něco takového zažila začátkem měsíce majitelka Volkswagenu Golf, která parkovala v jablonecké Nádražní ulici. Své auto v mírném kopečku nezabrzdila a po jejím odchodu se vůz rozjel. Po několika metrech se zastavil až okrasný strom, který vyvrátil.

O měsíc dříve ujela Fabie své majitelce na náměstí v Železném Brodě. Řidička zaparkovala před budovou Městského úřadu, jakým bylo asi překvapením, když po návratu stála její škodovka o pád metrů dál zapíchnutá na okraji kašny.

Štítky Krajská nemocnice Liberec, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Volkswagen Golf, Škoda Fabia, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezabrzděná dodávka ujížděla areálem liberecké nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.