Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při tragické nehodě u Frýdlantu zemřel polský řidič

U další silnice na Frýdlantsku přibude křížek připomínající smrtelnou nehodu. Před kruhovým objezdem v Žitavské ulici poblíž kruhového objezdu došlo v pondělí po čtvrté hodině odpolední k tragické nehodě, kdy zahynul polský řidič. Ten naboural do stromu a podle prvních informací byla resuscitace na místě zbytečná.

„Muž jel v autě sám,“ dodal mluvčí policie Petr Kmínek. Silnice mezi Frýdlantem a Kunraticemi byla po celou dobu kvůli vyšetřování uzavřena.

"Hasiči po příjezdu provedli vytržení dveří a snažili se řidiči pomoci. Přes veškerou snahu záchranářů muž zraněním podlehl," řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

S vážným poraněním skončil v liberecké nemocnici i další Polák, který havaroval na svém motocyklu na obchvatu Hrádku nad Nisou. Podle nepotvrzených informací jel na svém stroji i se svou družkou. „Do nemocnice ho transportoval vrtulník letecké záchranné služby,“ dodal mluvčí. K této nehodě došlo dvě hodiny po poledni.

Poslední vážná nehoda zaměstnala záchranáře po čtvrté hodině odpolední, kdy u Semil havaroval motocyklista. Ten měl předjíždět na plné čáře předjíždět osobní auto. Další informace zatím nejsou známy. „I jeho musela do nemocnice transportovat letecká záchranná služba,“ uzavřel mluvčí.

Další informace zjišťujeme

Štítky Frýdlant, Frýdlantsko, Krajská nemocnice Liberec, Kunratice, Hrádek nad Nisou, Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické nehodě u Frýdlantu zemřel polský řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.