Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá důležitého svědka tragické nehody ve Smržovce

Policie hledá důležitého svědka nehody ve Smržovce. Ve čtvrtek tam po srážce s dodávkou zemřela čtyřiasedmdesátiletá spolujezdkyně z osobního auta. O pět let starší řidič vozu byl s těžkým poraněním převezen na traumatologii do Liberce. Záznamy z kamer ukázaly další auto, policie teď hledá jeho řidiče.

Nehoda se stala kolem 11:15 na hlavní silnici 14 ve Smržovce. "Řidič s vozidlem Škoda Felicia jel ve směru od Tanvaldu a na přímém úseku z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem VW Transporter. Jeho řidič se ještě snažil střetu zabránit, což se mu bohužel nepodařilo," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Sochorová. Řidič a spolujezdec z dodávky byli s lehkým zraněním také převezeni do nemocnice.

"Dosud provedeným šetřením a na základě záznamu z kamerového systému bylo zjištěno, že dříve než došlo k uvedenému tragickému střetu, před vozidlem Škoda Felicia zastavil dosud nezjištěný řidič s osobním vozem, který dával protijedoucímu vozidlu VW Transporter přednost při odbočování vlevo. Řidič Škody Felicia v tom okamžiku náhle vyjel vlevo do protisměru, kde došlo k osudnému střetu," popsala záznam z kamer Sochorová.

Neznámý řidič pak z místa odjel, kriminalisté ho teď žádají, aby se přihlásil na telefonním čísle 974 474 450 nebo na bezplatné lince 158. "Na těchto telefonních číslech samozřejmě také přivítáme od občanů jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče i k jeho vozidlu," dodala policejní mluvčí.

Zdroj ČTK

Štítky policie, Smržovka, Liberec, Škoda Felicia, Volkswagen Transporter, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá důležitého svědka tragické nehody ve Smržovce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.