Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SJÍZDNOST: Sníh je na silnicích v horských oblastech, večer se srážky přesunou i níže

Silnice v horských oblastech Libereckého kraje jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. V důsledku srážek leží sníh i na některých úsecích silnice, která vede z Tanvaldu k hraničnímu přechodu do Polska v Harrachově. Policisté během rána řešili pouze jedinou nehodu, když mezi Křižany a Výpřeží sjelo ze stráně auto. Nehoda se obešla bez zranění.

Na vozovkách nižších tříd v Jizerských horách je zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem, v západní části Krkonoš je ujetá vrstva krytá posypem. Silnice v dalších částech kraje jsou holé a mokré. Místy se mohou vyskytovat mlhy.

Ranní teploty v kraji jsou mezi čtyřmi stupni Celsia a minus jedním stupněm. Je zataženo s přeháňkami. Obdobné počasí by mělo být podle předpovědi i přes den. Meteorologové očekávají, že v polohách nad 700 metrů budou smíšené nebo sněhové srážky, které se večer přesunou i do nižších poloh. Na horách budou srážky trvalejší. Nejvyšší denní teploty vystoupají na dva až pět stupňů Celsia, na horách bude kolem nuly. Bude vanout silný vítr, v nárazech může na horách dosahovat až 72 kilometrů v hodině.

Štítky Polsko, Liberecký kraj, Harrachov, Tanvald, Křižany, Výpřež, silnice, Krkonoše, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Sníh je na silnicích v horských oblastech, večer se srážky přesunou i níže  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.