Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Ještědské ulici se střetla tramvaj s osobákem, policisté řeší nehody napříč celým krajem

Tramvajovou dopravu do Hanychova zastavil v sobotu po půl druhé odpolední střet osobního automobilu s tramvají. Zhruba do patnácté hodiny musí cestující využívat náhradní autobusové dopravy, tramvaje mířící z Lidových sadů do centra končí na Rybníčku. Nehoda poblíž křižovatky ulic Ještědská a Erbenova si vyžádala podle prvních informací jedno lehké poranění.

Aktuálně řeší policisté v Libereckém kraji několik nehod. K jedné došlo zhruba ve stejný čas na Kunratické, kde se střetla dvě osobní auta. Hodinu po poledni zablokoval střet dvou osobních aut jeden pruh silnice první třídy u Ohrazenic. Ve 12:45 byla policistům nahlášena také nehoda na průtahu Libercem poblíž čerpací stanice Agip za „sněhulákem,“ kde osobní auto havarovalo do svodidel.

Vydatné sněžení trápí řidiče už od brzkých ranních hodin. Vlivem silného větru se tvořily závěje například v Hejnické ulici v Krásné Studánce nebo na Albrechtickém kopci. Problémy hlásí silničáři také ze Šébru na hranici Libereckého kraje, kde tradičně uvízlo několik kamionů.

Husté sněžení komplikovalo v ranních hodinách dopravu na hlavním tahu z Prahy na Turnov. Podle dopravních informací komplikovaly zbytky sněhu dopravu také v obcích Blíževedly a Kravaře. Ve Studenci havarovalo nákladní auto do plotu, v Chrastavě se lehce střetl autobus a osobní vůz.

Pro nákladní vozy zůstala uzavřena cesta přes Oldřichovské sedlo. K místům, kam nesmí nákladní vozy, se dnes přidal hraniční přechod v Harrachově.

Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, automobil, doprava, Liberecký kraj, Ohrazenice, Liberec, Praha, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Ještědské ulici se střetla tramvaj s osobákem, policisté řeší nehody napříč celým krajem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.