Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SJÍZDNOST: Silnice z Mníšku do Raspenavy se dnes otevřela i pro nákladní auta

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Dopravu komplikuje mlha, na inertně udržovaných vozovkách ve vyšších polohách je zledovatělý nebo rozbředlý sníh, vyplývá z informací na webu Ředitelství silnic a dálnic. Teploty jsou ráno mezi jedním a pěti stupni Celsia.

Na některých místech v kraji je dohlednost kvůli mlze do 100 metrů. V Jizerských horách a Krkonoších je na silnicích nižších tříd rozbředlý sníh nebo ujetá vrstva sněhu. Zbytky sněhu jsou na silnicích třetích tříd ve vyšších polohách Českolipska.

Zledovatělé plochy jsou místy na inertně udržovaných silnicích Liberecka. Pro auta nad šest tun se dnes otevřela silnice třetí třídy z Mníšku do Raspenavy přes Oldřichovské sedlo.  

V kraji je zataženo, beze srážek. Meteorologové očekávají, že dnes bude ojediněle mrholit nebo slabě pršet. Přes den by mohlo být přechodně i polojasno. Nejvyšší denní teploty budou od čtyř do sedmi stupňů Celsia, na horách mezi dvěma a pěti stupni.

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky silnice, Raspenava, Mníšek nad Hnilcom, Liberecký kraj, Ředitelství silnic a dálnic, Krkonoše, okres Česká Lípa, Jizerské hory, Oldřichovské sedlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Silnice z Mníšku do Raspenavy se dnes otevřela i pro nákladní auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.