Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Liberecku se objevují sněhové přeháňky, podobné počasí vydrží celý den

V Libereckém kraji se dnes ráno objevují sněhové přeháňky, v horských oblastech napadly místy i více než dva centimetry sněhu. Silničáři doporučují zvýšenou opatrnost i na hlavních tazích mohou ležet zbytky sněhu. Všechny silnice jsou s opatrností sjízdné, pozor by si měli dát motoristé hlavně na silnici 10 a 14 z Jablonce na Tanvald a Harrachov.

Policie aktuálně řeší dvě nehody. Na silnici 38 u Doks na Českolipsku se kolem 06:30 střetl autobus s osobním autem. Nehoda se obešla bez zranění, na frekventované komunikaci z České Lípy na Mladou Boleslav se ale tvoří kolona. Po osmé hodině ranní se u jabloneckého Lidlu střetl mikrobus s osobním automobilem. I tato nehoda se obešla bez zranění. Jinak je na silnicích v Libereckém kraji provoz bez problémů.

V Libereckém kraji je dnes ráno zataženo, místy se objevují sněhové přeháňky. Teploty se pohybují od minus dvou do tří stupňů. Vítr je většinou jen slabý. Podobné počasí by se mělo udržet po celý den, sněžit má ale většinou až v polohách nad 500 metrů nad mořem v nížinách bude většinou pršet. V horách se místy mohou tvořit i sněhové jazyky.

Štítky Liberecký kraj, silnice, Harrachov, Tanvald, Jablonec, Lidl, okres Česká Lípa, Doksy, Česká Lípa, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Liberecku se objevují sněhové přeháňky, podobné počasí vydrží celý den  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.