Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie hledá cestující z taxíku, který se v pondělí střetl s vlakem

Už v pondělí jsme vás informovali o nehodě Superbu taxislužby, který se střetl s vlakem na železničním přejezdu v Doubské ulici v Liberci. Nehodu podle všeho zavinil řidič osobního auta, který přehlédl blikající výstražné zařízení. Policisté i tak hledají svědky události, kteří můžou pomoci k objasnění nehody svým svědectvím.

„Pomoci by mohl muž a žena, které taxikář vezl z ulice Fügnerova a měli namířeno do ulice Doubská. Po střetu s vlakem z místa nehody odešli s tím, že neměli čas čekat na příjezd policie. V tuto chvíli hledáme zejména tyto dva spolucestující z důvodu vyloučení jejich případného zranění a také proto, že by mohli podat svědectví k nehodovému ději,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Dvojice cestujících z auta, ale také další svědci, můžou policisty kontaktovat na lince 158.

K nehodě došlo v pondělí v půl páté odpoledne na železničním přejezdu v Doubské ulici v Liberci poblíž bývalého Baumaxu.

„Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění a vznikla při ní pouze hmotná škoda na vozidle a vlaku v předběžné výši 110 tisíc korun,“ řekla mluvčí policie.

Alkohol u řidiče i strojvůdce vyloučila dechová zkouška krátce po nehodě. Kvůli vyšetřování nehody musela na zhruba dvě hodiny nahradit vlaky náhradní autobusová doprava. Provoz na železniční trati se podařilo obnovit po šesté hodině večerní.

Foto Policie ČR

Štítky havárie, policie, Liberec, Škoda Superb, BauMax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá cestující z taxíku, který se v pondělí střetl s vlakem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.