Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté pátrají po řidiči, který před Barbarem naboural zaparkované auto a ujel

Liberečtí policisté pátrají po dalším nezodpovědném řidiči, který ujel od nehody. Tentokrát jde o událost, ke které došlo minulou neděli před desátou hodinu dopolední v Barvířské ulici v Liberci. Neznámý řidič tam naboural do zaparkovaného Peugeotu 206 před barem Barbar a od nehody ujel.

„Vozidlo bylo zaparkováno při pravém okraji vozovky ve směru jízdy od ulice na Zápraží k ulici Fügnerova. Neznámý řidič následně z místa nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policistům se podařilo zjistit, že případným viníkem nehody by mělo být údajně nákladní vozidlo červené barvy. S objasněním nehody můžou pomoci svědci, kteří se v neděli kolem desáté hodiny dopolední pohybovali v okolí zmíněného baru. „V souvislosti s touto nehodou se obracíme na případné svědky události nebo přímo na samotného viníka nehody, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158,“ dodala mluvčí.  

Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, Liberec, Peugeot 206

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po řidiči, který před Barbarem naboural zaparkované auto a ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.