Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rychlostku od Liberce na Prahu blokovaly dvě nehody

Dvě nehody na rychlostce mezi Libercem a Mnichovým Hradištěm během pouhých deseti minut. Před nedělní půl třetí odpolední došlo k nehodě dvou osobních automobilů poblíž Turnova na 63 kilometrů ve směru na Prahu. Deset minut před tím vyjížděli hasiči k nehodě na průtahu Libercem, kde auto havarovalo do lampy.

Zatímco v Liberci se nehoda obešla bez zranění, poblíž Turnova měli záchranáři plné ruce práce. Dvě auta se srazila zhruba jeden kilometr za zúžením do jednoho pruhu poblíž sjezdu na 60 kilometru nedaleko Svijan. Podle prvních informací utrpěl při nehodě poranění hlavy jeden pasažér.

"Muže jsme převezli s otřesem mozku na chirurgii turnovské nemocnice," popsal ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík.

Ani ne čtvrt hodiny po nehodách na rychlostce musel vzlétat vrtulník letecké záchranné služby k nehodě poblíž Bozkova na Semilsku. Patnáct minut před třetí hodinou dostali záchranáři zprávu o střetu cyklistky s osobním automobilem. Žena podle všeho utrpěl otevřenou zlomeninu nohy.

Další nehoda přibyla do statistik po páté hodině. Na náměstí Dr. Eduarda Beneše v Liberci srazilo auto přecházející chodkyni. Rozsah zranění zatím není znám.

Štítky havárie, Liberec, Praha, Turnov, Mnichovo Hradiště, Stanislav Mackovík, Edvard Beneš, Svijany, okres Semily, Bozkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlostku od Liberce na Prahu blokovaly dvě nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.