Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Géčka na kole. Z centra města vede nová cyklotrasa

Dojeď si na kole pro pořádné sousto. Tímto sloganem vyzývá vedení města k sobotnímu otestování nové cyklostrasy „Na kole na nákup.“ Bezpečnou trasu od mostu v Londýnské ulici k nákupnímu centru Géčko oficiálně uvede do provozu město společně s nákupním centrem dnes ve dvě hodiny odpoledne.

„Před radnicí bude na všechny návštěvníky s kolem čekat člen sdružení Cyklisté Liberecka v reflexní vestě, se kterým se společně vydáme po novém tematickém značení. V průběhu cesty bude na účastníky čekat několik zastavení pro doplnění tekutin a na konci občerstvení od McDonald´s,“ popsala mluvčí libereckého magistrátu Zuzana Minstrová.

Cyklotrasa začíná na mostě v Londýnské ulici, dále povede ulicemi Dožínková, Železniční, Ostašovská a po projetí kruhových objezdů u Géčka pokračuje do Ostašova. Cyklotrasa myslí také na cyklisty mířící do Géčka nebo do centra města z druhé strany. Napojí se na stávající cyklotrasu Odra–Nisa a povede cyklisty po Obchodní ulici.

Štítky liberec, cyklotrasa, cyklisté, géčko, cyklistická trasa, G.cz, cyklista, McDonald's, centrum města, Liberecký kraj, Ostašov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Géčka na kole. Z centra města vede nová cyklotrasa  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.