Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Do Hanychova nepojedou tramvaje. Na týden je nahradí autobusy

Liberečáci, opět se připravte na tramvajovou výluku. Od nadcházející soboty do neděle 20. října se nedostanete tramvají do Hanychova kvůli opravě kolejí poblíž viaduktu. Tramvaje proto nahradí autobusová doprava, která bude jezdit podle platných jízdních řádů.

Jako přestupní je určena zastávka Rybníček v ulici Tatranská  za finančním úřadem. Úsek mezi Rybníčkem a Viaduktem bude po dobu výluky zrušen bez náhrady.

Jaké tramvaje nepojedou?

- spoj s odjezdem z Rybníčku do Lidových sadů v 18:40 a 18:51 hod. – nejede
- spoj s odjezdem z Lidových sadů na Rybníček v 18:58 a 19:10 hod. – nejede
- spoj s odjezdem z Rybníčku do Horního Hanychova v 19:43 hod. - nejede

Výluka omezí i další dopravu v Žitavské ulici. Na menší komplikace se musí připravit cestující linkami číslo 16, 22, 27, 30, 34, 36 a 37. První čtyři zmíněné linky navíc budou jezdit podle nových jízdních řádů.

Jaká omezení čekají autobusy?

Linka č. 16 a 22 – ve směru z centra pojede po původní trase směr Babylon, dále k nádraží kde odbočí do ul. 1. máje do náhradní zastávky Nádraží (naproti Skloexportu) a pokračuje směr Rybníček do náhradní zastávky Rybníček ( před fin. úřadem ). Dále do ul. Na Rybníčku ( k besedě ), ul. Františkovskou do ul. Metelkovy a z kruhového objezdu do zastávky Viadukt. Dále po své trase. V opačném směru pojede ze zastávky Viadukt po stejné trase ( kolem Besedy )do náhradní zastávky Rybníček ( naproti fin. úřadu ), do náhradní zastávky Nádraží v ulici 1.máje, ul. Nákladní do zastávky Babylon a do Fügnerovy.

Linka č. 27 a 30 – ve směru z centra pojede po původní trase směr Babylon, dále k nádraží kde odbočí do ul. 1. máje do náhradní zastávky Nádraží (naproti Skloexportu) a pokračuje směr Rybníček do náhradní zastávky Rybníček ( před fin. úřadem ). Dále do ul. Na Rybníčku ( k besedě ), ul. Františkovskou do ul. Metelkovy a z kruhového objezdu do zastávky Žitavská. Dále po své trase. V opačném směru pojede ze zastávky Žitavská po stejné trase ( kolem Besedy ) do náhradní zastávky Rybníček ( naproti fin. úřadu ), do náhradní zastávky Nádraží v ulici 1.máje, ul. Nákladní do zastávky Babylon a do Fügnerovy.

Linka č. 34 – ve směru Průmyslová zóna Jih pojede ze zastávky Žitavská odklonem ulicí Jungmannova, Metelkova, Františkovská, Na Rybníčku a 1.máje do náhradní zastávky Nádraží (u Skloexportu) a dále po své trase. V opačném směru po stejné objízdné trase.

Linka č. 36 - ve směru Zimní stadion pojede z náhradní zastávky Jungmannova (před kruhovou křižovatkou) ulicí Metelkova, Františkovská, Na Rybníčku a 1.máje do náhradní zastávky Nádraží (u Skloexportu) a dále pokračuje po své trase až do zastávky Viadukt a po objízdné trase přes ulici 1.máje a Metelkova do zastávky Jungmannova ve směru centrum.

Linka č. 37 – ve směru Fügnerova pojede ze zastávky Viadukt odklonem po R35 do náhradní zastávky Nádraží v ulici 1. máje a dále přes zastávku Rybníček do Fügnerovy ulice a dále po své trase. Zastávka Babylon bude dočasně zrušena, náhradní zastávka Rybníček.

Linka č. 54 - od Soudu ulicí Metelkova, Františkovská, Na Rybníčku, doprava na ul. 1.máje do Nádraží (u Skloexportu) a dále po své trase.

Linka č. 58 – do zastávky Nádraží najeďte přes Americkou do ulice Hanychovská.

Štítky liberec, viadukt, výluka, Babylón, Liberec XIX-Horní Hanychov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Hanychova nepojedou tramvaje. Na týden je nahradí autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.