Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dopoledne to klouzalo. Namrzlá silnice uvěznila několik aut

Kompletně namrzlá silnice mezi Jenišovicemi a Frýdštejnem potrápila během úterního dopoledne několik řidičů. Na zhruba třísetmetrovém úseku havarovala čtyři auta, dalších pět se nemohlo pohnout z místa. Namrzlá silnice uvěznila také nákladní auto. Kolemjedoucí dodávka navíc skončila v příkopě.

„V koloně musel zastavit také vůz silničářů, který vezl posypový materiál. Ten hasiči ihned využili a lopatami rozházeli v úseku, kde se to nejvíce smekalo,“ popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Vše skončilo naštěstí jen lehkými „tukanci“ bez zranění účastníků. K vytažení dodávky s vlekem z příkopu byl povolán jeřáb semilských hasičů, kteří na místě doplnili kolegy z Turnova a Liberce. Pomáhat jim přijeli také dobrovolníci z Hodkovic nad Mohelkou.

„Silnice byla následně uzavřena a hasiči z obou směrů vozidla postupně vyprošťovali,“ dodala mluvčí hasičů. Provoz na silnici se podle ní podařilo obnovit po dvou hodinách.

Štítky silnice, Frýdštejn, Jenišovice, Liberec, Turnov, Hodkovice nad Mohelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopoledne to klouzalo. Namrzlá silnice uvěznila několik aut  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.