Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Konečná! ČSAD Liberec ruší další dálkové spoje

Další dálkové spoje ruší ČSAD Liberec. Autobusem se za pár dní nesvezete do Jihlavy a Českých Budějovic. Důvod? Podobný jako na lince Liberec – Praha, kterou dopravce před měsícem opustil. Spoje nejsou vytíženy tak, jak se očekávalo a spíše prodělávají.

Do Jihlavy vyrážel liberecký dopravce dvakrát denně. Jihočeské Budějovice ČSAD pokrývalo jedním spojem každý pracovní den. To však na přelomu měsíce skončí. Autobus do Českých Budějovic vyrazí naposledy 31. května. Jihlava zůstane bez přímého spojení s Libercem o týden později.

Už na konci dubna zrušila ČSAD Liberec spoj do Prahy. Tlak konkurenčního Student Agency vydržel dopravce jen čtvrt roku. Testovací provoz se nesetkal se zájmem Liberečanů. Autobusy ČSAD do Prahy takřka nikdo nejezdil. Počet cestujících by se v nehorší dny nechal spočítat na prstech jedné ruky. Dopravce přitom na začátku roku plánoval vykrytí přeplněných spojů společnosti Student Agency.

Štítky doprava, Liberec, autobus, Jihlava, budějovice, ČSAD, ČSAD Liberec, Praha, České Budějovice, Student Agency

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konečná! ČSAD Liberec ruší další dálkové spoje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.