Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Výjezd z výpadovky do ulice České Mládeže je uzavřen

Jen co začala znovu fungovat výpadovka na Prahu, je tu další problém. Výjezd, který silnici I/35 spojuje s ulicí České Mládeže, je ode dneška až do září uzavřený a uzavírka zahrnuje i odbočovací pruh výpadovky.

 


Sjezd je uzavřený z důvodu stavební úpravy větve křižovatky. Kdo místem někdy jel, tak ví, že výjezd je hodně ostrý, i z toho důvodu je v místě rychlost snížena na čtyřicet. Nyní tak dojde k úpravě, už dřív dělníci odstranili opěrnou zeď i se svahem. Uzavírka potrvá až do 23. září.

Kudy objíždět

• ve směru od Děčína po silnici I/35 k následujícímu sjezdu (exit 26), dále po pozemní komunikaci v ulici Cihlářova k okružní křižovatce a odtud po pozemní komunikaci v ulici Hodkovická, kde dojde k opětovnému najetí na silnici I/35 (v opačném směru). K napojení na pozemní komunikaci v ulici České Mládeže dojde odbočením ze silnice I/35 na exitu 24 ve směru na Ještěd.

• ve směru do Prahy (Turnova) bude vedena najetím na silnici I/35 (směr Děčín), odbočením u centra Babylon a následným najetím (za čerpací stanicí OMV) na silnici I/35 ve směru do Prahy (Turnova).

Ani poté ale nebude komplikacím konec. U vjezdu do ulice České Mládeže se bude stavět další kruháč, lepší tak bude se těm místům vyhnout úplně.

Autoři

Štítky uzavírka, české, mládeže, výjezd, silnice, Praha, Děčín, Turnov, OMV, Babylón

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výjezd z výpadovky do ulice České Mládeže je uzavřen  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.