Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Krimi

Před cestou se dívky posilňovaly šňupáním. Strážníci jim jízdu zarazili

Dvojice dívek šňupajících neznámou látku u otevřeného auta zaujala libereckého operátora kamerového systému. Na místo proto vyslal kolegy strážníky, aby zjistili, co tam děvčata podnikají a jestli se náhodou nechystají autem odjet.

Policisté dopadli lupiče, kteří překvapili osamocenou ženu v parku

Ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a také přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku ve formě spolupachatelství obvinili policejní vyšetřovatelé dva muže z Českolipska. Muži v polovině prosince minulého...

Policie bude měřit rychlost na rizikových místech, žádá veřejnost o tipy

Policisté se připravují na další celorepublikové kontroly dodržování předepsané rychlosti na silnicích, tentokrát se zaměří na rizikové lokality. S jejich výběrem teď prosí o pomoc i veřejnost, lidé mohou poslat tipy z jejich okolí.

Syn nechal svoji matku ležet ve vlastních výkalech. Pomohli až jiní

Otřesný případ naprosté nevšímavosti syna o matku zaznamenali policisté v České Lípě. Vše přitom začalo běžným oznámením na linku městské policie, kam volala žena s obavami o zdravotní stav své sousedky.

Policisté v Mimoni vyšetřují mravnostní trestný čin. Lidé útočí na podezřelé

Krajští kriminalisté se v těchto dnech intenzivně věnují vyšetřování mravnostního trestného činu, ke kterému mělo dojít v průběhu března v Mimoni. Případ se týká dvou nezletilých dětí.

Těžká nehoda uzavřela silnici 35 u Hrádku. Srazil se kamion s autem

K vážné nehodě se dvěma těžkými poraněnými došlo v pondělí v půl šesté ráno na silnici 35 u Hrádku nad Nisou. Na místě se srazil kamion s osobním autem, jehož řidič zůstal po srážce v autě zaklíněný. Nehoda na několik hodin silnici uzavřela.

Seniorka přišla o peněženku, nechala ji na nákupním vozíku

O peněženku s 2800 korunami přišla pětasedmdesátiletá žena v Mimoni. Stalo se to při nakupování v supermarketu. Peněženku nechala na nákupním košíku a nepomohlo ani to, že ji přikryla taškou. U pokladny tak neměla čím zaplatit.

Asi nadýchám, hlásil řidič v Liberci hlídce. Měl pravdu, navíc o řidičák přišel už dříve

Po silnicích v Liberci se pohybují různí řidiči. Například takoví, kteří o řidičák přišli a přesto řídí dál. A to i velmi silně opilí a v neděli dopoledne, jako třiačtyřicetiletý muž, kterého zastavila hlídka.

Spor ve věznici o ovladač, spoluvězni zlomil čelist. Moc přepínal

Napadením a zlomenou čelistí skončila hádka dvou spoluvězňů o program v televizi ve věznici ve Stráži pod Ralskem. Mladší z vězňů podle toho staršího moc přepínal, a tak ho napadl nejprve slovně a poté i pěstí.

Pár našel na procházce v lese dělostřelecký granát. Zlikvidují ho pyrotechnici

Nedělní procházka po lese na Českolipsku skončila pro pár nálezem dělostřelecké munice. Na místo zamířili policisté a poté pyrotechnik, který granát zlikviduje.

Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.