Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Krimi

Z nákladního auta se za jízdy uvolnilo kolo, zdemolovalo protijedoucí auto

K dopravní nehodě došlo v pondělí ve Smržovce. Z jedoucího nákladního auta se za jízdy uvolnilo kolo, které narazilo do protijedoucího auta. Řidička v něm utrpěla zranění.

Sotva dosáhla plnoletosti, už může kvůli hlouposti skončit ve vězení

U dopravní nehody v Železném Brodu o víkendu zasahovali policisté. Teprve osmnáctiletá dívka tam totiž při výjezdu z parkovacího místa narazila do zaparkované dodávky. Na první pohled není vyjíždění ze státní tak složitý manévr, ale pro dívku...

Policisté hledají svědky střetu auta s chodcem v ulici Na Bídě

Policisté se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. Hledají svědky střetu osobního auta s chodcem, ke kterému došlo na příjezdové cestě k domu v ulici Na Bídě v Liberci.

Požár zcela zničil stavební buňku v libereckých Kunraticích. Příčina je v šetření

Dvě jednotky hasičů zasahovaly v neděli večer u požáru stavební buňky v liberecké čtvrti Kunratice. Požár byl po jejich příjezdu v plném rozsahu.

V Libereckém kraji zemřeli v dubnu na silnicích dva lidé

V Libereckém kraji zemřeli v dubnu na silnicích dva lidé. Loňský duben neměl v kraji žádnou oběť dopravních nehod. Od začátku roku bylo na komunikacích v regionu pět úmrtí, což je stejně jako za první čtyři měsíce loňského roku. Vyplývá to z...

V Turnově na přejezdu se střetl vlak s autem, zranění utrpěl řidič vozu

Na železničním přejezdu v Turnově se v pondělí dopoledne střetl osobní vlak s autem. Řidič vozidla utrpěl zranění, provoz na trati ve směru na Hradec Králové je zastavený. Náhradní autobusy jezdí v úseku mezi Turnovem a Hrubou Skálou, uvedly na...

Muž vystoupil z auta, prověřili ho policisté a pak už neodjel

Podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky si od policie vyslechl devětapadesátiletý muž z Českolipska. Vysloužil si ho svou jízdou autem, které nemělo na silnici co dělat, protože mu chyběla technická, a navíc si před...

Srážka na cyklostezce v Liberci u čističky. Cyklista od nehody ujel, hledá ho policie

Liberečtí policisté pátrají po cyklistovi, který se minulou sobotu na cyklostezce u čističky odpadních vod v Liberci srazil s bruslařkou a od srážky ujel. Bruslařka se při nehodě zranila.

Policie pátrá po muži z Harcova. Od noci na úterý se nevrátil domů

Liberečtí policisté pátrají po šestatřicetiletém muži z Liberce. Ten v ponděli v noci odešel z domova ve Starém Harcově a dosud o sobě nedal vědět. Podle policistů by mohl být v Praze, ale žádné zprávy o něm nemá. Proto se obrací na veřejnost.

Údajný námořník a německý voják úřadovali. Ženy obrali skoro o milion

O téměř milion korun přišly v uplynulých dnech dvě ženy na Semilsku. Chytily se do pasti kyberpodvodníků, kteří se vydávali za někoho jiného a peníze z nich vylákali. Použili k tomu smyšlené příběhy a hráli na city.

Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.