Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Krimi

Lupič z benzínky v Úštěku se přiznal i k loupeži na poště ve Cvikově

Muž, který v únoru tohoto roku přepadl benzínovou čerpací stanici v Úštěku na Litoměřicku, a jehož ve stejný den dopadli policisté na Českolipsku, se přiznal, že přepadl i poštu ve Cvikově. Cvikovský poštovní úřad vyloupil loni 7. prosince, kdy...

Muž jel na elektrokoloběžce s vyšším výkonem a se dvěma zákazy řízení. Hrozí mu dva roky

Policisté minulý týden zastavili muže na elektrokoloběžce, která měla vyšší výkon, než zákon povoluje pro kategorii jízdních kol. Muž tak neměl ke koloběžce povinné ručení ani registrační značku. Navíc měl dva zákazy řízení. A tak mu hrozí dva...

Řidič auta ohrozil autobus s cestujícími a ujel. Několik lidí se zranilo

Policisté pátrají po bezohledném řidiči, který nedal v Jablonci přednost autobusu MHD a téměř způsobil nehodu. Duchapřítomný řidič autobusu však střetu zabránil. Nicméně člověk, který ohrozil jeho i cestující, z místa ujel.

Muž převážel přes tři kila efedrinu. Uprchnout se mu nepovedlo

Třiašedesátiletého cizince stíhají liberečtí kriminalisté kvůli podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Muže načapali v Londýnské ulici v Liberci, když v autě...

Celkem pět lidí zachránili hasiči z hořícího bytu v panelovém domě v Železném Brodě. Tři se při požáru zranili, dva z nich se zplodin nadýchali méně. Situace vypadala dramaticky, z okna bytu v jednu chvíli šlehaly plameny. Hasiči požár velmi...

Žena odešla z drogerie v centru Liberce bez zaplacení, hrozí jí vězení až na tři roky

Liberečtí policisté obvinili ženu, která měla ve středu odcizit kosmetiku z drogerie v centru Liberce. Za krádež jí v případě odsouzení hrozí trest až na tři léta.

Tragická nehoda na bývalém letišti v Hradčanech. Srážku motorky s autem nepřežil člověk, tři zranění

Policie vyšetřuje smrtelnou nehodu, ke které došlo v sobotu po osmnácté hodině na ploše bývalého letiště v Hradčanech na Českolipsku. Srazilo se tam auto s motocyklem, jeden člověk srážku nepřežil, další tři se zranili.

Policie zadržela muže, který minulý víkend v Železném Brodě ukradl notebook z auta

Železnobrodským policistům se podařilo zadržet pachatele, který minulou sobotu ukradl z automobilu zaparkovaném v Železném Brodě notebook v hodnotě 15 000 korun.

Opilý muž zapomněl, že není v práci. Z domu vyšel na obhlídku jen ve spodním prádle

Alkohol hrál v hlavní roli případu, který ve středu řešili jablonečtí strážníci. Před domem v Liberecké ulici se před pátou hodinou ranní pohyboval muž jen ve spodním prádle.

Automaty a peníze z nelegálních heren propadly státu. Stíhané jsou dvě firmy

Herní automaty za více než tři miliony korun a více než sto tisíc korun z nelegálních heren objevených vloni na Liberecku propadly státu. Současně Celní úřad pro Liberecký kraj obvinil dvě firmy z provozování nelegálního hazardu na Liberecku.

Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.