Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté hledají čtrnáctiletou Márii Hujerovou z Liberce, dívka je na útěku

Liberečtí policisté od minulého týdne pátrají po čtrnáctileté Márii Hujerové. Čtrnáctiletá dívka je na útěku z dětského diagnostického ústavu od 22. února. Jakékoliv informace o její pohybu můžete hlásit policistům na lince 158.

Dívka pracovníkům ústavu utekla na cestě z nemocnice v Liberci, kde byla na vyšetření. Do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Finanční prostředky ani mobilní telefon u sebe nemá.

"V době svého útěku byla oblečena do světle modrých modrých riflí, růžových botasek a šusťákovou zeleno-černou bundu. Ihned po oznámení provedli policisté prověrky v místech možného výskytu dívky, u rodičů, kamarádů a příbuzných. Dále pak byly provedeny prověrky v nemocničních zařízeních, na vlakových a autobusových nádražích apod., kdy veškerá prozatímní pátrání byla neúspěšná," řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Mária Hujerová je vysoká 155 až 160 centimetrů a vzhledem odpovídá svému věku. Má hubenou postavu, hnědé rovné vlasy a hnědé oči.

Foto Facebook

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají čtrnáctiletou Márii Hujerovou z Liberce, dívka je na útěku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.