Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kradl jídlo, kafe i oblečení. Z jídelny obchodního centra vzal mikrovlnku

Hned pět případů krádeží má na svědomí od loňského listopadu třicetiletý muž různě po Liberci. A to jde pouze o ty zmapované. Zloděj využil prakticky každé příležitosti, aby něco vzal, jeho největším úlovkem ale byla mikrovlnná trouba, kterou ukradl z jídelny jednoho z obchodních center.

Poprvé kradl v listopadu v Bille, kde vzal balení kávy. U pokladen ho ale zadržela ostraha. O pár dní později zase kradl v dalším obchodě, kde ukradl lososa. Scénář se ale opakoval i s chycením u pokladen.

Že využije každé příležitosti, dokázal v jídelně obchodního centra, kde ukradl mikrovlnku. „Pachatele poznal jak pracovník ostrahy, tak na základě kamerového záznamu i policisté. Pachatel nijak nezapíral, ke krádeži se doznal a mikrovlnnou troubu policistům vydal,“ řekl mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

V období adventu zase přešel na vánoční zboží a v Plaze ukradl tři krabice dárkového balení svíček a keramického andělíčka, vše v hodnotě přes 1200 korun.

Zloděj pak ale kradl ještě jednou. „Přes uzavřenou mříž prodejny v obchodním centru z věšáku odcizil devět zimních čepic. Ani toto jeho počínání se mu nevyplatilo a na policejní stanici se muž ocitl zase,“ dodal mluvčí. Zachytila ho totiž kamera a policisté tak šli najisto.

Celkem zadržený muž ukradl věci za více než sedm tisíc korun. Za krádeže by mohl do vězení až na dva roky.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky mikrovlnná trouba, obchodní centrum, jídelna, Liberec, Billa, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kradl jídlo, kafe i oblečení. Z jídelny obchodního centra vzal mikrovlnku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.