Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vandal zdemoloval zaparkovanou Imprezu, u auta prořezal sedačky a udělal díry do dveří

Na návštěvu České republiky nejspíš dlouho nezapomene německý pár, který se rozhodl strávit noc ze středy na čtvrtek v Harrachově. Když pár vyrazil k místním vodopádům, neznámý vandal ženě kompletně zdemoloval sportovní Subaru Impreza. Škoda je vyčíslena na 100 tisíc korun.

Pár původně zaparkoval auto na okraji obce, a když si pro něj po večeři společně přišli, aby si ho zaparkovali u hotelu, zjistili, že ho někdo poškodil. Neznámý vandal u vozidla rozbil obě zadní okna, poškodil dveře u řidiče a spolujezdce, kde udělal díry, a prořezal téměř všechna sedadla.  

Celkovou škodu odhadla majitelka na 100 tisíc korun. „Ačkoliv stav vozidla spíše odpovídal osobní mstě z nenávisti, majitelka Subaru i její partner tvrdí, že žádné nepřátele nemají. Poté, co událost oznámili policistům a vypověděli vše do protokolu, raději odjeli domů a romantickou noc na horách odložili na neurčito,“ uzavřela mluvčí policie Ivana Baláková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Česko, Harrachov, Subaru Impreza, Subaru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal zdemoloval zaparkovanou Imprezu, u auta prořezal sedačky a udělal díry do dveří  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.