Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Smutný konec pátrání. Tělo pohřešovaného mladíka se našlo v centru Liberce

Kriminalisté dnes potvrdili ukončení pátrání po pohřešovaném Milanu S. z Liberce, který byl nezvěstný od 17. prosince loňského roku, kdy se nevrátil z firemního večírku. Jeho zmizení oznámila rodina 20. prosince 2016. Pátrání má smutný konec. Jeho tělo se podařilo objevit poblíž restaurace Tatáž Pakáž.

„V průběhu neděle přijal operační důstojník na linku 158 oznámení o nálezu mužského těla neznámé totožnosti ve vnitrobloku jednoho z činžovních domů v centru Liberce,“ shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V pondělí odpoledne proběhla soudní pitva, která vyloučila, že by na smrti muže měla podíl jiná osoba. 

„Rovněž dnes policisté mohli na základě šetření bezpečně konstatovat, že se jedná o mladého muže, který byl nezvěstný od 17. prosince 2016 a od 20. prosince 2016 po něm pátrala i policie na základě oznámení rodiny,“ dodala mluvčí.

Pátrání po muži dlouho nepřinášelo žádný výsledek. Policisté hovořili s více jak čtyřmi desítkami osob z řad rodiny, známých a spolupracovníků. Opakovaně se prováděla lokalizace mobilního telefonu, ověřoval se pohyb na bankovním účtu, prostřednictvím médií byla požádána o spolupráci i veřejnost. Vše ale bylo negativní. Tělo mladíka se podařilo objevit až během uplynulé neděle.

Další informace zjišťujeme

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eva Sikorská

Dobrý den pane Michal, pokud se podíváte na můj Facebookový profil, kde je sepsán závěr s otázkami, na které není odpověď k tomuto strašnému konci. Spolu se spoluprací Milanovi rodiny a nás, jeho přátel se snažíme získat informace. Už jen informace 2 dny zpět, že soudní pitva zatím neproběhla je docela překvapivá.

Pátek, 3. března 2017, 15:10Odpovědět

Michal Hruban

Podařilo se vám zjistit další informace k případu? Zajímavé by jistě byly informace ohledně příčiny úmrtí, které již musely být známy v okamžiku pitvy. Dále informace ohledně využití kamerového systému města? Nakolik byly nápomocny při hledání po pohřešovaném? Určitě by se takové informace hodily, zejména když město chystá posílit kamerový systém a nakoupit SW pro mapování a predikci kriminality. Pomohlo by to k posouzení, zda takový systém bude sloužit občanům ku prospěchu, nebo pouze k jejich šikaně.

Pátek, 3. března 2017, 10:22Odpovědět

Smutný konec pátrání. Tělo pohřešovaného mladíka se našlo v centru Liberce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.