Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hospodská mela se vším všudy. Pěstí, rozbitá lahev o hlavu a ukradené brambůrky

Kuriózním incidentem se od minulého pátku zabývají policisté, kteří vyjížděli k hospodské potyčce v Jablonném v Podještědí. Dva čtyřiatřicetiletí štamagasti se do sebe ostře pustili poté, co se jednomu z dvojice ztratil balíček chipsů. Celý incident vygradoval tak, že jeden z mužů rozbil o hlavu druhého láhev od piva.

„Jeden z mužů měl slovně urazit servírku, což druhého muže natolik rozčílilo, že ho praštil prázdnou lahví od piva do hlavy a způsobil mu tím tržnou ránu. Potom se ještě spolu poměrně surově poprali. Svou roli v incidentu nepochybně sehrál i vypitý alkohol,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Host, který se choval neslušně k servírce, do policejního protokolu uvedl důvod svého chování, nad kterým zůstává rozum stát. „Podle jeho vyjádření si před incidentem koupil k pivu slané brambůrky, které si odložil na výherní automat. Potom z restaurace odešel, a když si na ně vzpomněl, vrátil se pro ně zpátky. Protože je tu už nenašel, domáhal se jich u servírky,“ uzavřela mluvčí.

To, co následovalo, jsme už popsali. Policisté nyní vyslýchají nejen oba aktéry incidentu, ale také svědky, kteří byli v restauraci. Vzhledem k tomu, že při útoku nikomu nevzniklo vážné zranění, budou se oba nejspíš zodpovídat jen z výtržnictví.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky pivo, Jablonné v Podještědí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hospodská mela se vším všudy. Pěstí, rozbitá lahev o hlavu a ukradené brambůrky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.