Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie už třetím týdnem hledá Lubora Sejkoru. Jeho věci našla kolemjdoucí na břehu Jizery

Už třetím týdnem je nezvěstný sedmačtyřicetiletý Lubor Sejkora z Turnova. Muž, kterého vidíte na fotografii, se ztratil poslední únorovou sobotu nad ránem. Naposledy byl viděn se svými známými v turnovském baru Refresh v ulici Koňský trh. Z restaurace odešel bez rozloučení v sobotu kolem půl třetí nad ránem poté, co se s lidmi u svého stolu nepohodl.

V té době byl silně opilý. „Kam měl odtud namířeno, nikomu nesdělil a od té doby o něm jeho blízcí nemají žádné zprávy,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté se obávají nejhoršího. V sobotu dopoledne totiž náhodná svědkyně našla na břehu u náhonu vodní elektrárny v Turnově v ulici Konělupy na Malé Jizeře jeho osobní věc. „Zde tedy zanechal od svého zmizení jedinou stopu a podle charakteru místa policisté nemohou vyloučit, že do náhonu elektrárny vlivem opilosti spadnul. Svědci, kteří ho v restauraci naposledy viděli, hovořili o tom, že odtud odcházel v posmutnělé až depresivní náladě, což vede policisty k další hypotéze, že také mohl spáchat sebevraždu skokem do náhonu,“ dodala mluvčí.

Možné ale je i to, že se zdržuje na neznámém místě. Pátrací akce zatím nepřinesly žádný výsledek a nyní ji navíc komplikuje zvýšená hladina řeky.

Pohřešovaný Lubor Sejkora dosud nikdy bez vysvětlení svoji rodinu neopustil a také nikdy neměl v práci absence. „Do zaměstnání ale nyní nedochází a ani svého zaměstnavatele nekontaktoval, aby svou absenci předem oznámil,“ uzavřela Baláková.

Sedmačtyřicetiletý muž je 165 až 175 cm vysoký. Má štíhlý obličej oválného tvaru, šedé oči a krátké, hnědé, rovné vlasy česané uprostřed na pěšinku. Nosí prošedivělé strniště. Mluví česky a má mírnou vadu řeči. Má nevýrazné obočí a v jeho okolí nad pravým i levým okem výraznou jizvu. Když odcházel z restaurace, měl na sobě modré džíny se žlutým látkovým páskem, šedou mikinu s tmavým pruhem v předu, červenou bundu a černé sportovní boty značky Sandic. Nosí celokovové hodinky stříbrné barvy.

Jakékoliv informace o jeho pohybu můžete sdělit policistům na bezplatné lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky restaurace, Jizera, Turnov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už třetím týdnem hledá Lubora Sejkoru. Jeho věci našla kolemjdoucí na břehu  Jizery  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.