Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Senior si dal osm panáků a poté usedl za volant, jeho rozevlátá jízda upoutala pozornost policistů

Osm velkých panáků borovičky, to dokáže zamotat hlavu i statnému muži. Právě pořádně rozostřené vidění nejspíš prozradilo opilého čtyřiašedesátiletého muže, který v pátek v noci usedl za volant svého auta a vydal se na jízdu napříč Hodkovicemi nad Mohelkou. Jeho rozevlátý jízdní styl ale neunikl pozornosti policistů.

„Řidič vozidla v ranních hodinách v centru jinak klidného města, zvláštním způsobem najížděl do protisměru. Po zastavení tohoto kličkujícího vozu, policisté požádali řidiče o předložení patřičných dokladů. Ihned pojali podezření, že řidič není zcela v pořádku, a tak jej vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Přístroj naměřil hodnotu 1,7 promile alkoholu v dechu. Policisté ho proto převezli na obvodní oddělení v Hodkovicích. Tam se přiznal k tomu, že před jízdou vypil osm velkých panáků spišské borovičky.

„Za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, si muž z Hodkovic, vyslechl od policistů sdělení podezření, za což mu v případě odsouzení hrozí trest vězení až na jeden rok,“ uzavřel Robovský.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Hodkovice nad Mohelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior si dal osm panáků a poté usedl za volant, jeho rozevlátá jízda upoutala pozornost policistů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.