Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po Liberci řídil skoro se třemi promile. Ne v noci, policisté ho zastavili na Masaryčce odpoledne

Při běžné silniční kontrole zastavili policisté v úterý odpoledne jednapadesátiletého muže. Z běžné kontroly se ale vyklubala hodně ojedinělá kontrola, muž byl totiž hodně pod vlivem, což prokázala i dechová zkouška a navíc má vystavený zákaz řízení.

Policisté nejprve chtěli vidět doklady. „Hlídce ale neměl co předložit. Je totiž veden jako neřidič a má platnou blokaci řidičského oprávnění,“ řekl mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

A tak se šlo na dechovou zkoušku. „Přístroj naměřil v dechu muže 2,75 promile alkoholu. Při opakovaném měření byla hodnota ještě vyšší Poslední měření ukázalo hodnotu 2,82 promile,“ doplnil mluvčí.

A tak pán putoval do nemocnice na ošetření a pak rovnou do policejní cely. „Za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky muži z Liberce hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na jeden rok,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Liberci řídil skoro se třemi promile. Ne v noci, policisté ho zastavili na Masaryčce odpoledne  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.