Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladá barmanka zpronevěřila tržbu, celou ji ale naházela do automatů ve svém zaměstnání

Hodně kuriózním způsobem se snažila přivydělat nějaké ty peníze dvacetiletá zaměstnankyně jednoho z barů na Semilsku. Jelikož byla ve finanční tísni, hodila se jí každá koruna. A právě „díru“ v rozpočtu se rozhodla zalepit na výherních automatech, ve kterých skončily nejen její peníze, ale také více než 20 tisíc z pokladny.

Během směny zpočátku do automatů naházela „pouze“ svoji poslední hotovost, konkrétně 4 tisíce korun, ale nic nevyhrála. Potom si z tržby opakovaně po různých tisícových částkách „půjčila“ hotovost, kterou by v případě výhry vrátila zpět.

„Bohužel se jí nedařilo, a tak nakonec zpronevěřila 21 tisíc korun a přitom nevyhrála ani korunu. K tomu, co provedla, se dokonce svému zaměstnavateli přiznala s tím, že celou částku vrátí,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Žena totiž doufala, že jí peníze někdo půjčí, ale protože prohrané peníze nesehnala, došla jejímu nadřízenému trpělivost a případ oznámil policistům. Ti případ kvalifikovali jako zpronevěru.

Štítky peníze, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá barmanka zpronevěřila tržbu, celou ji ale naházela do automatů ve svém zaměstnání  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.